Piwo...
http://www.metalnews.pl/?fn_mode=fullnews&fn_id=2504
Jak nie lubię piwa to tego bym się napił. Na zmianę z piwem Iron Maiden.
Jak nie lubię piwa to tego bym się napił. Na zmianę z piwem Iron Maiden.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
bton1 pisze:ale jak na BRJ to nie ma co przepierdywać.
po prostu za taką cenę spodziewałem się więcej... bo cenowo to on jest tylko niewiele niżej od IP z browarów rzemieślniczych, przynajmniej u mnie kosztowało chyba 6.49...
PS>Te Słowiańskie robi Cornelius, ponoć rzeczywiście nienajgorsze, choć jakoś ta puszka niezbyt zachęca
Ostatnio zmieniony 2015-11-08, 22:17 przez Pudelek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tatrzański urwis
z mocniejszych to piłem w październiku coś takiego:
8,3%, ale alkohol nie ma tu nic do rzeczy, bo go nie czuć, za to wali kawą, cappuccino i innym
To co prawda nie mały browar, ale jest niezły - Bernard:
8.2%. Tylko, że też tego alkoholu nie czuć.
8,3%, ale alkohol nie ma tu nic do rzeczy, bo go nie czuć, za to wali kawą, cappuccino i innym
To co prawda nie mały browar, ale jest niezły - Bernard:
8.2%. Tylko, że też tego alkoholu nie czuć.
Ostatnio zmieniony 2015-11-08, 23:34 przez Pudelek, łącznie zmieniany 2 razy.
- Tatrzański urwis
Piotrek pisze:bton1 pisze: Wąsosz Mocny (browar z Wąsosza koło Konopisk, koło Częstochowy). Pszeniczne mają dobre, więc spróbuję mocnego..
O, będę się wybierał do teścia (w Konopiskach koło Wąsosza, koło Częstochowy ) to zagadam wcześniej. Niech chop zorganizuje
Może śmiało organizować Jedno z lepszych mocnych piw w kraju - nie wali gorzałą, jest troche goryczki (mogłoby być więcej) I słodowości. Ale ogólnie bardzo godne.
PS. Do mnie teść z Częstochowy (koło Konopisk, koło Wąsosza) wybiera się przy sobocie.. Zatem ja coś zorganizuję
W mieście możesz kogoś znać dziesięć lat i go nie poznać. W górach znasz go na wylot po paru tygodniach.