Co ostatnio sfotografowaliśmy...
- _Sokrates_
- _Sokrates_
Nie. Ale 4 moich znajomych z Żywca. Dość barwnie opisali wieczór
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- _Sokrates_
- _Sokrates_
Miałem wrzucić zdjęcie zrobione jakimś radzieckim aparatem (nie piszę ruskim...) i w końcu zrobiłem kilka:
i kolejne:
jak widać jakość średnia (to mocno powiedziane) faktem, że zrobienie telefonem zdjęcia zdjęciu nie pomogło...
Jak wspominałem aparat robił dwa zdjęcia na jednej klatce kliszy . i To był wtedy plus ( lata szczenięce ).
i kolejne:
jak widać jakość średnia (to mocno powiedziane) faktem, że zrobienie telefonem zdjęcia zdjęciu nie pomogło...
Jak wspominałem aparat robił dwa zdjęcia na jednej klatce kliszy . i To był wtedy plus ( lata szczenięce ).
Ostatnio zmieniony 2015-11-11, 16:42 przez laynn, łącznie zmieniany 1 raz.
laynn pisze:Jak wspominałem aparat robił dwa zdjęcia na jednej klatce kliszy . i To był wtedy plus ( lata szczenięce ).
mi kiedys aparat zrobil 30 zdjec na jednej klatce.. efekt dosc ciekawy, ale nie cieszylam sie zbytnio.. gdzies mam to zdjecie- efekt kosmiczny- postac o 10 glowach i gory wyrastajace z dachu miejskiego bloku!
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..
Mnie się udało "Smienią" zrobić dom na wodzie . Tzn jakiś szałas czy chatka nałożył się na wcześniejsze zdjęcie jeziora. Ale to nie była wina aparatu, po prostu powiedziano mi, że po zrobieniu zdjęcia należy pokrętłem przewinąć trzy razy. W rzeczywistości jak się okazało należało przewinąć do oporu (czyli następnej klatki)
"Smiena" i Kasprzak (magnetofon) to były najwspanialsze (wtedy komunijne) prezenty jakie dostałem w życiu, w sensie że najbardziej się z nich cieszyłem. A to, że czystą kasetę czy kliszę kupić to był nie lada kłopot to już inna sprawa W sumie to też była przygoda-polowanie na nośniki
"Smiena" i Kasprzak (magnetofon) to były najwspanialsze (wtedy komunijne) prezenty jakie dostałem w życiu, w sensie że najbardziej się z nich cieszyłem. A to, że czystą kasetę czy kliszę kupić to był nie lada kłopot to już inna sprawa W sumie to też była przygoda-polowanie na nośniki
Ostatnio zmieniony 2015-11-11, 18:50 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.