buba pisze:Wogole to ja bym strasznie chciala poogladac twoje foty z dawnych lat bo mam wrazenie ze bywales na niezwykle klimatycznych imprezach! a jakby jeszcze relacje byly
(pamietam jedna fote gdzies kiedys dales- ty w dlugich wlosach i z gitara w jakiejs takiej starej chatce- bardzo zapadlo mi w pamiec!
bo az pachnialo z niego dymem i oparami dobrych trunkow!
Nooo, działo się trochę jeżeli idzie "wieczorne, górskie gawędowanie"
Ale zdjęcia takie z imprez, spotkań, generalnie nie-wycieczkowe niestety zachowały się szczątkowe , niewiele ich mam. Więcej starych fotek mam typowo z wycieczek.
Niestety dużą część zdjęć to w ogóle gdzieś wcięło na amen, może gdy się przeprowadzałem "na swoje" albo leżakują zakamuflowane u rodziców na strychu?
W każdym razie odnaleźć nie mogę, a szkoda bo jednak to pamiątki, właśnie z takich zabawowych, zwykłych sytuacji a nie jakieś ujęcia z wycieczki na tle Romanki czy Tarnicy.
Poza tym też zdjęć się kiedyś nie robiło tyle co teraz (przynajmniej wśród moich znajomych), a już podczas jakichś imprez po chatkach to prawie w ogóle.
Czasem pojawia się tutaj
TataOjciec, uczestnik wielu spektakularnych sytuacji
, może jemu sie ostały jakieś zdjęcia z naszych wypadów wszelakich .
Ekipa wielokulturowa, od lewej: punko-rastaman, wielbiciel lat 70-tych, dziki trash-metalowiec