telefon 110 pisze:Da się.
a ty znowu tak daleko sięgasz. Zamiast pokazywać wczesnego przodka PiSowców może coś z bliższego ogródka?
No to wprost
telefon 110 pisze:Da się.
Pudelek pisze:a z ciekawości - gdzie pisało o tym obywatelstwie?
telefon 110 pisze:Możesz się śmiało starać o zapis na volkliste.
telefon 110 pisze:O to to.
Vision pisze:Nie wiem gdzie to jest, ale gadał chyba o tym kiedyś Korwin Mikke. Ale chodziło mi głównie o ten zapis w niemieckiej konstytucji i jego różne interpretacje, gdzie te granice niemieckie są i jak się w ogóle do tego ustosunkowujesz?
Pudelek pisze: Po niemieckiej stronie żadnej Volkslisty nie było . Dlatego śmieszą mnie zawsze wpisy różnych prawdziwych patriotów wyzywających np. w Opolu od folksdojczów
Pudelek pisze:ale to kompletne przeciwieństwo planu powojennego. Tamten miał sprawić, że Niemcy przestaną być zagrożeniem dla sąsiadów, ten wręcz przeciwnie.
telefon 110 pisze:Jest to gra na osłabienie Niemiec.
Pudelek pisze:z tym się oczywiście zgadzam, przy czym osłabieniu nie ulegną tylko Niemcy, ale cała EU, o ile w ogóle przetrwa. A to jest na rękę nie tylko Amerykanom (chociaż im może najmniej), lecz przede wszystkim Chińczykom i Rosjanom.
telefon 110 pisze:oni albo ktoś kto tam siedzi w okolicach owalnego gabinetu)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 55 gości