ankieta samochodowa
- sprocket73
- Kontakt:
R0BERT pisze:Mocno skrzywdzili fokusa...
czerwień uwypukla brzydotę...
model jest coraz gorszy...
gorzej się prowadzi i jest ciaśniejszy
dzięki za uświadomienie
chyba się pochlastam
co radzisz Robercie? podpalić czy zatopić
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
sprocket73 pisze:R0BERT pisze:Mocno skrzywdzili fokusa...
czerwień uwypukla brzydotę...
model jest coraz gorszy...
gorzej się prowadzi i jest ciaśniejszy
dzięki za uświadomienie
chyba się pochlastam
co radzisz Robercie? podpalić czy zatopić
sprocket, ja dodam coś od siebie.. czuję się uprawniony, bo akurat miałem przyjemność zrobienia paru tysi każdą z focusowych generacji. Co prawda ROBERT pewnie 5 razy tyle zrobił palcem po mapie każdym samochodem na świecie I na pewno wie lepiej, ale cóż..
Moje obserwacje są takie, że focus jak jeden z niewielu modeli faktycznie ewoluuje. Wygląd to rzecz gustu, ale pod kątem osiągów, wyposażenia, komfortu I prowadzenia obecna generacja jest rewelacyjna, porównania z poprzednimi są generalnie bezcelowe. Dobre auto wybrałeś I już Niech się nie psuje
W mieście możesz kogoś znać dziesięć lat i go nie poznać. W górach znasz go na wylot po paru tygodniach.
- sprocket73
- Kontakt:
bton1 pisze:pod kątem osiągów, wyposażenia, komfortu I prowadzenia obecna generacja jest rewelacyjna
amenbton1 pisze:Niech się nie psuje
SPROCKET
Faktycznie się wygłupiłem, wszak należy tu tylko chwalić.
No i racja, fokus jest tak rzadko spotykanym autem, że skąd mógłbym wiedzieć jak jeżdżą/jeździły kolejne generacje .
W to, że jakiegoś miałem/mam, nikt nawet nie uwierzy, więc już milknę ze wstydem.
No i racja, fokus jest tak rzadko spotykanym autem, że skąd mógłbym wiedzieć jak jeżdżą/jeździły kolejne generacje .
W to, że jakiegoś miałem/mam, nikt nawet nie uwierzy, więc już milknę ze wstydem.
"Michnik jest manipulatorem. To jest człowiek złej woli, kłamca. Oszust intelektualny."
Z czerwonych mój ulubieniec i to pomimo alergii na wszystko co hamerykańskie |
Ostatnio zmieniony 2016-03-25, 19:29 przez Vlado, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
Widzę,że idziemy na całość
Sportowym samochodem marzeń zawsze było dla mnie Ferrari. Z tego co mają teraz w ofercie wybrałbym model 488.
Trzeba dać ponad milion, więc to sfera nierealnych marzeń.
Natomiast rozmyślając o bardziej osiągalnych samochodach, to chętnie wziąłbym takie pospolite Porsche Cayman
Cenowo to zaledwie ćwierć Ferrari, więc idzie przeżyć
Sportowym samochodem marzeń zawsze było dla mnie Ferrari. Z tego co mają teraz w ofercie wybrałbym model 488.
Trzeba dać ponad milion, więc to sfera nierealnych marzeń.
Natomiast rozmyślając o bardziej osiągalnych samochodach, to chętnie wziąłbym takie pospolite Porsche Cayman
Cenowo to zaledwie ćwierć Ferrari, więc idzie przeżyć
SPROCKET
Nie przesadzaj - pracujesz przecież w banku, który kiedyś oszukał mnie na trzech przelewach po około 4.000, 2.100 i 1.750 zł (zorientowałem się dopiero przy trzecim przelewie i zrezygnowałem z pierdolonego private banking; miałem ustną umowę ze specjalistką, papierowej brak; potem emigrowała, bo ktoś mógłby wymierzyć sprawiedliwość).sprocket73 pisze:Trzeba dać ponad milion, więc to sfera nierealnych marzeń
Podobno złodzieja nie da się okraść, ale życzę powodzenia i spełnienia marzeń
Życie nie ma sensu, jeśli nie realizuje się marzeń...
Edit: Pisałem też o innym banku i o "zagubionej" lokacie teściowej w wysokości prawie 3-letniej jej emerytury. Podczas rozmowy telefonicznej konsultant chciał mnie zbyć, bo nie jestem właścicielem rachunku bankowego, więc powiedziałem, że daję 48h na jej pojawienie się w systemie internetowym banku, inaczej idę na policję i sprawę zgłaszam do prokuratury. Cud miał miejsce w ciągu 24h - lokata się odnalazła.
Ostatnio zmieniony 2016-03-26, 09:46 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
ceper pisze:który kiedyś oszukał mnie na trzech przelewach ... miałem ustną umowę ze specjalistką, papierowej brak; potem emigrowała
niezły horror... ale to bank Cię oszukał, czy jego pracownik?
jeżeli Bank, to znaczy, że malutki kawałek mojego Fokusa jest Twój - dziękuję
ceper pisze:o "zagubionej" lokacie teściowej
a to normalka... mój kolega z pokoju zasila różne systemy bankowe np. informacjami o lokatach, musiała mu się paczka w nocy wywalić... przyszedł rano to naprawił
laynn pisze:To ja przełkne czerwone 911
burżuj... 911 jest 2x droższe od Cayman'a... to już tylko pół Ferrari
Ostatnio zmieniony 2016-03-26, 10:05 przez sprocket73, łącznie zmieniany 1 raz.
SPROCKET
pracownica zachwalała, że "private" cacy i się skusiłem - nawet raz po dyspozycję przelewu przyjechała do mnie do domu! (co kosztowało mnie drobne 4.000 zł, zauważyłem dopiero po roku po trzecim przelewie)sprocket73 pisze:niezły horror... ale to bank Cię oszukał, czy jego pracownik?
Podeślesz kluczyki i będziemy kwitasprocket73 pisze:malutki kawałek mojego Fokusa jest Twój - dziękuję
2-letnia lokata internetowa była i po jakimś czasie zniknęła (nie zaglądaliśmy ponad rok, czyli konto martwe poza tym, że zabierają co miesiąc 4.99 zł za jego prowadzenie). Niechcący to można zbrzuchacić dziewkę z czworaków; jako programista wiem, że nie ma prawa nic zginąć w bazie danych (procedury kontrolne), zaś po 2 latach przedawniają się wszelkie roszczenia z bankiem!sprocket73 pisze:ceper napisał/a:
o "zagubionej" lokacie teściowej
a to normalka... mój kolega z pokoju zasila różne systemy bankowe np. informacjami o lokatach, musiała mu się paczka w nocy wywalić... przyszedł rano to naprawił
Nie wiem, co wy widzicie w tym Porsche czy Ferrari? Malutkie auta, że niechcący można na nie wejść i rozdeptać
Nie wyglądają też na rodzinne, gdzie miejsce na bagaże (np. na romantyczną wycieczkę)?
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.