Sport
Takie jakieś dziwne trochę te Igrzyska, tzn. organizacja trochę kiepska i sporo wpadek, do tego wiele kontrowersyjnych decyzji sędziowskich. No ale było kilka pięknych momentów. Dla mnie numerem jeden były wyścigi w kolarstwie szosowym. Świetną trasę wymyślili i wyścigi zarówno mężczyzn jak i kobiet, były emocjonujące od startu do mety. I ta ostatnia niechcąca się skończyć prosta do mety wzdłuż Copacabany. Chyba najlepszy wyścig jaki w życiu widziałem, bo większość jest strasznie nudna i przewidywalna. Turniej mężczyzn w tenisa bardzo mi się podobał, szczególnie półfinał Del Potro z Nadalem, no i sam finał wykończonego Del Potro z Murray'em.
Lekkoatletyka też dobra i parę rekordów świata. Anita zmiażdżyła rywalki i ten na 400 metrów też był niesamowity, pobić z taką łatwością rekord Johnsona, który się czaił na niego prawie całą karierę i na koniec mu się udało. Chociaż tam na trybunach za dużego wrażenia ten rekord nie zrobił, bo wszyscy czekali na bieg Bolt'a na setkę, który miał być za moment.
Lekkoatletyka też dobra i parę rekordów świata. Anita zmiażdżyła rywalki i ten na 400 metrów też był niesamowity, pobić z taką łatwością rekord Johnsona, który się czaił na niego prawie całą karierę i na koniec mu się udało. Chociaż tam na trybunach za dużego wrażenia ten rekord nie zrobił, bo wszyscy czekali na bieg Bolt'a na setkę, który miał być za moment.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 4 razy.
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/ ... alu-londyn
Święty Szatanie Górski ... jak to okaże się prawdą to znak, że nadciąga koniec świata ...
Święty Szatanie Górski ... jak to okaże się prawdą to znak, że nadciąga koniec świata ...
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- telefon 110
Kluby księżowskie zdominowały Premier League:
http://www.polskieradio.pl/43/265/Artyk ... pa-policji
http://www.polskieradio.pl/43/265/Artyk ... pa-policji
urodziłeś się w Leningradzie? To są zawodowe kluby piłkarskie, po co mieszasz do tego księży?telefon 110 pisze:Kluby księżowskie zdominowały Premier League
Ostatnio zmieniony 2016-12-20, 12:57 przez Wolf, łącznie zmieniany 1 raz.
- telefon 110
Wolf pisze:urodziłeś się w Leningradzie? To są zawodowe kluby piłkarskie, po co mieszasz do tego księży?telefon 110 pisze:Kluby księżowskie zdominowały Premier League
Nie bądź zacofany.
Wiadomo wg. ogólnych przekazów, że to czarni są sprawcami czynów lubieżnych.
Gdyby było w przekaziorach o oyster clubach to bym napisał.
Ps.
A sprawa ogólnie dotyczy sportu.
Dlatego wpis w temacie.
- telefon 110
"Nawijasz mi makaron na uszy?" Pytanie retoryczne, pedofilia w kościele jest problemem, to fakt. Ponawiam pytanie, co księża mają do rzeczy w kontekście afery pedofilskiej w brytyjskim futbolu? Ta "wrzuta" o "czarnych" w temacie sportowym jak sam twierdzisz, to po to, aby okazji pokazać jak się nie lubi kleru?
Dobromił pisze:Kiedy jedziesz na Ogólnoświatowy Zlot Głupków Internetowych ?
- telefon 110
Wolf pisze:"Nawijasz mi makaron na uszy?" Pytanie retoryczne, pedofilia w kościele jest problemem, to fakt.
Oooooo
To stwierdzenie.
Zrobiłeś jakieś badania naukowe ?
Jakiś wycinek statystyczny ?
Może przejdź się do najbliższej fary i zapytaj proboszcza.
Ps.
Zawsze możesz się zalogować na forach klerykalnych i zapytać wielu proboszczów.
- telefon 110
Wolf pisze: Ta "wrzuta" o "czarnych" w temacie sportowym jak sam twierdzisz, to po to, aby okazji pokazać jak się nie lubi kleru?
No właśnie.
A się nie lubi kleru ?
Ta wrzuta jest dla tych co wyemigrowali do Anglii. By się zastanowili zanim poślą pociechy do klubów piłkarskich.
Tak by nikt nie zrobił z dupy pociech-jesieni średniowiecza.
Nawet progresywni.
Jak tam wrażenia, po wczorajszym konkursie? Jak dla mnie bardzo pozytywne, to najlepszy konkurs w historii tego turnieju w wykonaniu Polaków. Stoch wygląda na bardzo mocnego, chociaż też nie ma co się podpalać. Zaraz seria próbna do drugiego konkursu, która już trochę więcej zweryfikuje.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.