Quiz Góry Polski
Myślałem, że sokół da się skusić na Sokoliki (Góry Sokole), nie mówiąc o Krzywej Turni Twoja kolejwłodarz pisze:To nawet nie jest przełęcz, to Przełączka
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Jeśli Robert napisał, że odgadnę... Jest wieża i jakby nadajnik po prawej. Nie pasuje mi to do Czarnej Góry, a ponieważ miało nie być Sudetów, to może Czantoria Wielka?
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
laynn, tkwisz w błędzie To nie to, nigdy mnie tu nie było
Ostatnio zmieniony 2016-09-02, 11:21 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszę co jakiś czas od wiosny, że znów jestem zakochany, to nikt nie chce wierzyć...
Z Robert J tą drogą przejeżdżałem, sam kilka razy (4x KGP, także przy robieniu Korony Czeskich Sudetów). Ja tu z humorem, inni zaś traktują to jako docinki; i te kolory jeszcze...
Ciężko rozbawić towarzystwo ze Ślůnska i okolic
Z Robert J tą drogą przejeżdżałem, sam kilka razy (4x KGP, także przy robieniu Korony Czeskich Sudetów). Ja tu z humorem, inni zaś traktują to jako docinki; i te kolory jeszcze...
Ciężko rozbawić towarzystwo ze Ślůnska i okolic
ceper pisze:Ciężko rozbawić towarzystwo ze Ślůnska i okolic
Tak na szybko - nie ma nic gorszego od stale powtarzanego dowcipu, frazy, opisu, itd.
Nudny jesteś.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Dlatego napisałem, że ruszyłbym na szlak z Dobromiłem. Ty pełen werwy, ja nudny - przeciwieństwa się przyciągają
Edit:
Edit:
ceper pisze:Towarzystwo Dobromiła już jest sympatyczne, wspólne gaszenie pragnienia jeszcze bardziej, zaś o wspólnej wycieczce dech mi zapiera - brak mi słów
Ostatnio zmieniony 2016-09-02, 12:38 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.