Quiz Góry Polski
Zgadza się, ta w cieniu z lewej. Wspominałem kiedyś, że na Czarnej Kopie 3x zapadłem się w śnieg (wyjście z pułapki kosztowało mnie mnóstwo sił; zarywanie się zmarzniętego śniegu, a szedłem sam podczas śnieżycy). I zielone zbocze Kopy.sokół pisze:Skalny Stół?
Uciąłem dolną część zdjęcia z linami (byłoby zbyt proste) podczas wjazdu kolejką linową.
https://www.google.pl/maps/@50.754322,1 ... 1200!8i635
Edit: tu też ktoś miał problem z poziomem
Ostatnio zmieniony 2016-10-24, 17:15 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Na zdjęciu za dużo chmur, za mało gór...
Trudno szukać też schroniska, gdy przede mną pełna miska.
ceper się tam nie zgubi, ale wujek tego nie lubi.
Trudno szukać też schroniska, gdy przede mną pełna miska.
ceper się tam nie zgubi, ale wujek tego nie lubi.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Gubałowka - odbicie na niebieski szlak (Walowa Góra). Bywałem tuż, tuż. Dlaczego zatem mnie tu nie było?
Z wujkiem odpowiedź powinienem podać po kilku sekundach, uśpiłeś moją czujność...sokół pisze:bo tam nie chodzi prawie nikt
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Chmurki przykryły tysięczniki Jest tu kilka podobieństw do Skrzycznego:
- wysokość oraz w pobliżu drugi szczyt jak "Małe Skrzyczne",
- na południe od szczytu dochodzi szlak konny i biegówkowy,
- na południu najbliższe szczyty nazewnictwem przypominają (bez urazy) Baranią Górę.
- wysokość oraz w pobliżu drugi szczyt jak "Małe Skrzyczne",
- na południe od szczytu dochodzi szlak konny i biegówkowy,
- na południu najbliższe szczyty nazewnictwem przypominają (bez urazy) Baranią Górę.
Najbliżej tego szczytu jest "mała"? Czyżby jakaś forumowiczka z tego powodu się obraziła?
Nie mogę używać słów mały i wielki, bo znajdą się obrażalscy (liczy się technika), ale tacy są sąsiedzi.
Sokole jesteś wielki.
Nie mogę używać słów mały i wielki, bo znajdą się obrażalscy (liczy się technika), ale tacy są sąsiedzi.
Sokole jesteś wielki.
Ostatnio zmieniony 2016-10-28, 10:10 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.