Sprawy techniczne itp.
- Malgo Klapković
Mnóstwo dramaturgii tutaj, że forum padnie, że będzie nieopłacone, że Vision odszedł, a mimo wszystko samo się kręci, forum już miało padać chyba z rok temu. Jedyne czego wg mnie brakuje, to spotkań forumowiczów, ale w mniejszych gronach na pewno się one odbywają. Poza tym sytuację mam jaką mam, więc tych spotkań mogę Wam jedynie pozazdrościć, bo i tak nie mogłabym pojechać, no chyba, że przyjedziecie do Warszawy
A ja byłem przekonany, że dyszel z sokołem się lubią. Jeśli nie, to mam na zbyciu trochę ognistej wody, która łagodzi obyczaje i chętnie bym się jej pozbył. Może odzyskam wolność w połowie stycznia, póki co trzepię kasiorkę. Gdybym się nie odzywał, a taka możliwość istnieje, to śpijcie spokojnie.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Malgo Klapković pisze:no chyba, że przyjedziecie do Warszawy
A masz tam jakieś góry?
Malgo Klapković pisze:w mniejszych gronach na pewno się one odbywają.
Coś tam próbujemy, mniej lub bardziej udanie, chociaż przyznam Ci się, ze też mi brakuje takiego czegoś, cośmy w Gorcach ukulali.
Albo nawet tej Babiej i szałasu. No ale kto wie, Forse już się odezwał, Vis coś tam napisał, może się ukula jakąś Babią latem.
- Malgo Klapković
No, ogólnie to chyba musiało być bardzo dawno temu, bo ostatnio rzadko tu coś piszesz (a szkoda)
ale można coś by było pomyśleć, nad jakimś zlotem, z dużym wyprzedzeniem dać termin, żeby każdy miał szansę dostosować termin... no można, ale kto się podejmie? Może Sławomir? W sensie pokuty (jego i naszej)
ale można coś by było pomyśleć, nad jakimś zlotem, z dużym wyprzedzeniem dać termin, żeby każdy miał szansę dostosować termin... no można, ale kto się podejmie? Może Sławomir? W sensie pokuty (jego i naszej)
Ostatnio zmieniony 2016-12-16, 21:44 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
Proponowałem w styczniu 2016 trzy dni: Izery, Karkonosze i do tego ekstra Ještěd ze spacerkiem po Libercu. Strasznie pokutowałem. Wy na forum chyba też, bo moja aktywność przez 3 dni zmalała.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
- Malgo Klapković
- Malgo Klapković