sokół pisze:Wolno tylko alkochol. I trzeba pić szybko. To znaczy musi zniknąć w mig oka.
I butelkę trzeba zeżreć.
bton1 pisze:sokół pisze:Wolno tylko alkochol. I trzeba pić szybko. To znaczy musi zniknąć w mig oka.
I butelkę trzeba zeżreć.
nes_ska pisze:z obrzydzeniem
nes_ska pisze:A czy Ty jesteś za korzystaniem z kolejki ?
Jestem świadkiem, jak Błażej wsiadał z obrzydzeniem do kolejki na Palenicę. I podczas całej drogi miał srogą minę. Widziałam z górnej stacji.
bton1 pisze:Pojawiłem się tam w celach czysto dywersyjnych.
Dyszlu - gotów jestem się poświęcić i zapalić papieros po prawie 30 latachTępy dyszel pisze:W przypadku braku ręki z papierosem, użytkownik ceper zostanie wniesiony moimi rękoma i nogami.
laynn pisze:o resztę się będę starał.
gar pisze:Czy niepełnosprawność intelektualna też będzie brana pod uwagę i jaki jej stopień uprawnia do korzystania z w/w prawa ?
ceper pisze:Tępy dyszel napisał/a:
W przypadku braku ręki z papierosem, użytkownik ceper zostanie wniesiony moimi rękoma i nogami.
Tylko to mogę zrobić, dorzucając jeszcze dalszą makulaturę z Chrobrym (tak pół na pół i bez wad)Tępy dyszel pisze:1. Wniosek wraz z uzasadnieniem,
Na drugie mi Jola - nie wiedziałeś? Dobrze by Ci zrobiła odrobina gimnastyki.Tępy dyszel pisze:To rydkodymizacja.
ceper pisze:Tylko to mogę zrobić, dorzucając jeszcze dalszą makulaturę z Chrobrym (tak pół na pół i bez wad)
ceper pisze:Na drugie mi Jola - nie wiedziałeś?
ceper pisze:Czy opłaty dotyczą tylko tatrzańskich furmanek (np. dotyczy to też świętokrzyskiej)?
ceper pisze:Zapomniałeś kolego wspomnieć o alpejskich kolejkach zębatych.
Tępy dyszel pisze:gar napisał/a: Czy niepełnosprawność intelektualna też będzie brana pod uwagę i jaki jej stopień uprawnia do korzystania z w/w prawa ?
O tym zdecyduję osobiście, podczas rozpatrywania wniosku. Podjęcie decyzji z pewnością ułatwią dodatkowe prezenty od wnioskodawcy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 40 gości