Quiz Schroniska
Nikt nie odpowiada to sobie wygram flaszkę ,Cabana Curmatura.
Ostatnio zmieniony 2017-02-04, 18:28 przez marekw, łącznie zmieniany 1 raz.
Brawo Bracie Szacun. Byłeś, widziałeś, Ursusa załyczyłeś? Oczywiście Piatra Craiului...
Flaszkę obiecałam, tera trza się spotkać. Twoja kolej, zadawaj.
Flaszkę obiecałam, tera trza się spotkać. Twoja kolej, zadawaj.
Ostatnio zmieniony 2017-02-04, 18:42 przez vidraru, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdyby była oferta z kolacją przy świecach...
Ale ta flaszka... Kobiety to potrafią upić faceta, a potem... Wolałem nie ryzykować...
Ale ta flaszka... Kobiety to potrafią upić faceta, a potem... Wolałem nie ryzykować...
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Ceper, nie ośmieszaj się a za to określenie mojej osoby
gdybyś posiadał jaja to bym ci je gardłem wyrwała. Nie pisz komentów do mnie, jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia. goodbye...
P.S. Przepraszam, że rozrabiam, za off top, adminów proszę o przeniesienie do wątku "Naparzamy się".
ceper pisze:Lubię palaczy z dziarami, gdyby jeszcze tak zaobrączkować (nie mylić z drutowaniem) uszy lub nos (chyba UE coś takiego nakazuje), to byłoby git.
gdybyś posiadał jaja to bym ci je gardłem wyrwała. Nie pisz komentów do mnie, jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia. goodbye...
P.S. Przepraszam, że rozrabiam, za off top, adminów proszę o przeniesienie do wątku "Naparzamy się".
Ostatnio zmieniony 2017-02-04, 19:00 przez vidraru, łącznie zmieniany 2 razy.
Właśnie tego się obawiałem po spożyciu zawartości flaszki.vidraru pisze:gdybyś posiadał jaja to bym ci je gardłem wyrwałą
To Ty palisz? O rety! To tylko kolacja i bez świec.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
vidraru pisze:Flaszkę obiecałam, tera trza się spotkać.
Było by fajnie.
Brawo Bracie Szacun. Byłeś, widziałeś, Ursusa załyczyłeś?
Nie,ale czytając relacje z tych stron wpadło mi w oko więc sobie odpowiedziałem,coby nie przeciągać tej przepychanki.
Moja zagadka jak coś nie zepsuje zabawy,do którego schroniska prowadzą
te znaki
Było by fajnie.
Brawo Bracie Szacun. Byłeś, widziałeś, Ursusa załyczyłeś?
Nie,ale czytając relacje z tych stron wpadło mi w oko więc sobie odpowiedziałem,coby nie przeciągać tej przepychanki.
Moja zagadka jak coś nie zepsuje zabawy,do którego schroniska prowadzą
te znaki
Schronisko Zygmuntówka? O nim myślałem od razu, ale nie byłem w nim, zaś na stronie schroniska brak zdjęć bufetu, jadalni...