Quiz dla Tatroholików (Tatry)
- _Sokrates_
- _Sokrates_
- _Sokrates_
- _Sokrates_
Znałem odpowiedź (przypuszczałem) na poprzednią zagadkę, lecz nie wiedziałem, że to Żółta Turnia (znam tylko główne szczyty, po resztę muszę sięgać do map) i obudził się we mnie tatroholik. Więc bez oglądania zdjęć tym razem skojarzył mi się Kościelec.
A w innym quizie testuję spokój i opanowanie - google (najlepiej w 3D) prawie od razu wskazało mi na zagrodę.
Jeśli używasz przeglądarki Chrome, to wciśnij prawy przycisk myszy na zdjęciu powyżej i wybierz z menu "Szukaj obrazu w Google". 5 sekund to chyba za dużo, nie?
Nie byłem tu, więc nie wiem.
A w innym quizie testuję spokój i opanowanie - google (najlepiej w 3D) prawie od razu wskazało mi na zagrodę.
Jeśli używasz przeglądarki Chrome, to wciśnij prawy przycisk myszy na zdjęciu powyżej i wybierz z menu "Szukaj obrazu w Google". 5 sekund to chyba za dużo, nie?
Nie byłem tu, więc nie wiem.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.