Spotkajmy się gdzieś na szlaku
Mogę zrobić część trasy : Żywiec Rynek - Mosta na Sole.
P.s. Urwis żyw ?
P.s. Urwis żyw ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
U mnie trasa wiedzie przez same zadupia (ktoś chętny na wieczorno-nocny spacerek? w nagrodę oferuję darmowe kiełbaski). W Żywcu prowadzi obok browaru, więc obawiam się, że niewielu pątników dojdzie od startu do pierwszej stacji.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
- _Sokrates_
Od soboty do poniedziałku będziemy operować w rejonie Słowackich Tatr Zachodnich
Główny cel - Baraniec. Drugi cel - Siwy Wierch, i na koniec Magura Witowska (pomiędzy Oravicami a naszym Witowem, z genialnymi widoczkami na Taterki ). W międzyczasie baseny termalne w Oravicach . Jak ktoś, coś, to dawać na priv.
Główny cel - Baraniec. Drugi cel - Siwy Wierch, i na koniec Magura Witowska (pomiędzy Oravicami a naszym Witowem, z genialnymi widoczkami na Taterki ). W międzyczasie baseny termalne w Oravicach . Jak ktoś, coś, to dawać na priv.
Właśnie. A tak mało osób, wybiera się w ten rejon. W sumie nie dziwię się, Tatry na wyciągnięcie ręki, a tu górka typu Beskidy, o wysokości ok. 1200m. Za to z genialnym widoczkiem na Tatry . Ale, ta trasa będzie już na trzeci dzień, na roztrenowanie po Barańcu.laynn pisze:maurycy pisze:na koniec Magura Witowska
Widziałem ostatnio zdjęcia. Faktycznie robi wrażenie.
- Malgo Klapković