Quiz Schroniska
Skrzyczne - nocowałem kilka razy i nie kojarzę...
Klimczok - jest 7m, ale na zewnątrz przy płocie.
Rozchodzi się nie o "przy", ale "w' schronisku, czyli wewnątrz budynku schroniska. Dzieci mogą się wspinać, zaś obok przy stolikach można pić piwko lub posilić się.
Klimczok - jest 7m, ale na zewnątrz przy płocie.
Rozchodzi się nie o "przy", ale "w' schronisku, czyli wewnątrz budynku schroniska. Dzieci mogą się wspinać, zaś obok przy stolikach można pić piwko lub posilić się.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Byłem - nie widziałem, na stronie internetowej też się nie chwalą - nawet w galerii.gość pisze:Podobno w Samotni
Też nic nie pisze na stronie internetowej - nie nawiedziłem go również.sokół pisze:Srebrna Góra.
To duże schronisko - na oko ma ponad 200 miejsc siedzących w środku i tyleż samo latem na zewnątrz. Może skojarzycie z Grunwaldem.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Chyba jednak MOko jest .. małe, nie ta klasa, ale trafiłeś z Grunwaldem (strzelaj z łuku jednak dalej, bo to nie jedyne schronisko na tej wysokości)darkheush pisze:Moko?
Edit: drobna podpowiedź: browar jest na miejscu, nie trzeba nic taszczyć poza makulaturą lub plastikiem.
Ostatnio zmieniony 2017-05-31, 19:25 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
ceper pisze:gość napisał/a:
Podobno w Samotni
Byłem - nie widziałem, na stronie internetowej też się nie chwalą - nawet w galerii.
Spudłowałeślaynn pisze:Samotnia.