Quiz Góry Polski
Wiem, ale w niej nie ma już zdjęć, o czym informowałem na Shoutbo-ie tydzień temu, że "włodarz sprywatyzował zdjęcia".włodarz pisze:Geostrada Sudecka to świetny przewodnik.
Widok wydaje mi się znany, nawet trochę nawiązuje do Iglicznej, ale z pamięcią już mnie nie jest najlepiej.
Ostatnio zmieniony 2017-06-08, 07:49 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Głupi wujek - ten kościół pojawia się dopiero w skali mapy 100m
Szperałem kilka godzin po wirtualnych Sudetach. Nieczułe wyszukiwarki nawet na zabytkowe kościoły sudeckie czy kościół krzyż pokutny.
Szperałem kilka godzin po wirtualnych Sudetach. Nieczułe wyszukiwarki nawet na zabytkowe kościoły sudeckie czy kościół krzyż pokutny.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
ceper pisze:włodarz napisał/a:
Geostrada Sudecka to świetny przewodnik.
Wiem, ale w niej nie ma już zdjęć, o czym informowałem na Shoutbo-ie tydzień temu, że "włodarz sprywatyzował zdjęcia".
Gdyby mi chodziło o wypociny włodarza to napisałbym GEOSTRADA SUDECKA. gość właściwie odczytała informację i skorzystała ze źródła.
Co do "prywatyzacji zdjęć" to ciągle się zastanawiam co zrobić, żeby zdjęcia nie zniknęły po roku czy dwóch. Czy założyć własną stronę, czy może korzystać z płatnej wersji jakiegoś hostingu, nie wiem.
gość zadaje.
Ostatnio zmieniony 2017-06-08, 19:18 przez gość, łącznie zmieniany 1 raz.