Co ostatnio sfotografowaliśmy...
- _Sokrates_
Nie kawał, lecz 30 minut - w połowie drogi pomiędzy stacją PKP i schroniskiem Orle - na skrzyżowaniu dróg. Chyba że to inna wiata...
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
- telefon 110
Nadleciał zza góry. Zrobił zwiad i potem pętlę nad nami:
Na szczęście jeszcze w Rosji nie żyjemy, więc chwyciłem swój aparat i go zestrzeliłem parę razy:
Dlatego nad nami zrzucili nam desant...ile się dało się broniliśmy:
Na tyle skutecznie, że desant został w las skierowany, a my odetchnęliśmy:
I potem nas tylko z góry obserwowali i latali nam między kominami:
i odlecieli...
Na szczęście jeszcze w Rosji nie żyjemy, więc chwyciłem swój aparat i go zestrzeliłem parę razy:
Dlatego nad nami zrzucili nam desant...ile się dało się broniliśmy:
Na tyle skutecznie, że desant został w las skierowany, a my odetchnęliśmy:
I potem nas tylko z góry obserwowali i latali nam między kominami:
i odlecieli...
Może trochę. Teraz zmniejszyłem nasycenie, powinno być ciut lepiej. Ale nie to miałem na celu, żeby zdjęciami się chwalić. Bo zdjęcia robiłem w przeciwnym kierunku, tam było światło takie jak chciałem. A to się prezentowało słabo i normalnie to bym tych zdjęć nawet nie robił, ale nie mogłem się powstrzymać i samym tym, że jakieś pagórki zobaczyłem chciałem się pochwalić. Bo jednak dwa lata już w górach nie byłem i teraz cieszy mnie każdy widok.
Jak już tam w końcu wrócę, to coś czuję, że chyba zacznę na nowo przeżywać tą mistykę gór.
Jak już tam w końcu wrócę, to coś czuję, że chyba zacznę na nowo przeżywać tą mistykę gór.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 2 razy.
laynn pisze:Kiedy myślisz nad powrotem w góry?
Chcesz być przywitany chlebem i solą czy też serdecznym WON ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu