Ja, stworzenie!
- telefon 110
- sprocket73
- Kontakt:
Jeżeli ktoś nie rozumie niemieckich wpisów telefona, to podsyłam fragment artykułu przetłumaczony fantastycznym narzędziem googla
Zgodnie z Państwową ustawą o ochronie przyrody północnej Nadrenii-Westfalii, jest to zabronione z dobrego powodu: przy koszeniu ciosu z zewnątrz na zewnątrz, istnieje większe niebezpieczeństwo wykrycia ukrytej gry - wszystkie jelenie siedzi na górze - z kosiarką. Zwierzęta przykucną podczas powolnego podejścia do maszyny, dopóki nie jest za późno na ucieczkę.
Wzmianka o tym, że myszy, które mają zostać zabite podczas biegu, były konieczne ze względów prawnych do poinformowania rolnika, że odpowiednia procedura została zakończona.
Ostatnio zmieniony 2017-10-13, 12:35 przez sprocket73, łącznie zmieniany 1 raz.
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
- telefon 110
Na Boga na pogan telefonie. I to dwóch z hakiem. Ten hak pośrodku.
Ostatnio zmieniony 2017-10-13, 13:05 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
- sprocket73
- Kontakt:
Poganinie sprockecie - na Boga, pisze się poganie, na pogan (rzadko poganów - chyba dopuszczalne tylko na Ślůnsku).
Edit: następny z miedziakami w mieszku...
Edit: następny z miedziakami w mieszku...
Ostatnio zmieniony 2017-10-13, 13:07 przez ceper, łącznie zmieniany 2 razy.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
- telefon 110
ceper pisze:W kieszeni Mieszko i miedziaki, he , he.
W moim mieszku Mieszko nie mieszka, czasem się pojawia i znika na dłużej.
sprockecie - przeszukaj posty na forum na słowo pogan* i autora cepra. Trochę tego jest.
Gabarytowo "stary" ani "podrobiony" nie mieści mi się w sakiewce. Jestem minimalistą.
Sobieskiego nie widziałem - dostają je tylko z 500+.
Ostatnio zmieniony 2017-10-13, 13:27 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
ceper pisze:przeszukaj posty na forum na słowo pogan* i autora cepra
naprawdę myślisz, że mi się aż tak nudzi w pracy?
SPROCKET
- telefon 110
Gdzie jest wasza wrażliwość ?
Rozmawiacie o pieniądzach nie wrażliwi na śmierć myszki, gdy gdzie indziej chronią życie małpek od poczęcia poprzez życie płodowe.
"Centroprawicowy premier Hiszpanii Mariano Rajoy, podpisał wczoraj ustawę, która chroni… małpy człekokształtne od poczęcia. Tym samym orangutany i szympansy mogą liczyć na więcej praw niż nienarodzone dzieci."
http://www.bibula.com/?p=67172
Co by na to wszystko powiedział Franciszek ?
Rozmawiacie o pieniądzach nie wrażliwi na śmierć myszki, gdy gdzie indziej chronią życie małpek od poczęcia poprzez życie płodowe.
"Centroprawicowy premier Hiszpanii Mariano Rajoy, podpisał wczoraj ustawę, która chroni… małpy człekokształtne od poczęcia. Tym samym orangutany i szympansy mogą liczyć na więcej praw niż nienarodzone dzieci."
http://www.bibula.com/?p=67172
Co by na to wszystko powiedział Franciszek ?
2 kliknięcia myszką i wpisanie dwóch słów to rzecz skomplikowana dla informatyka.
Wiem coś na ten temat, bo często mam kontakt z informatykami w urzędach gmin, miast...
Wchodzimy na drażliwy temat i zaczyna boleć mnie głowa na samą myśl o nich.
Nadwyrężają mą cierpliwość, ale chodzi o przegonienie pogan do mej sakiewki, więc jestem miły.
Na forum chodzi o dobrą zabawę i - jak pisał sokół - ceper uśmieje się wiele razy.
Z ciekawości zapytam: co porabia się w banku poza okradaniem klientów?
Wiem coś na ten temat, bo często mam kontakt z informatykami w urzędach gmin, miast...
Wchodzimy na drażliwy temat i zaczyna boleć mnie głowa na samą myśl o nich.
Nadwyrężają mą cierpliwość, ale chodzi o przegonienie pogan do mej sakiewki, więc jestem miły.
Na forum chodzi o dobrą zabawę i - jak pisał sokół - ceper uśmieje się wiele razy.
Z ciekawości zapytam: co porabia się w banku poza okradaniem klientów?
- sprocket73
- Kontakt:
ceper pisze:Z ciekawości zapytam: co porabia się w banku poza okradaniem klientów?
Naprawdę myślisz, że aż tak mi się nudzi, żeby odpowiadać na takie pytania?
SPROCKET