Co ostatnio sfotografowaliśmy...
nes_ska pisze:No, ładnie Szkoda, że na niektóre zdjęcia trzeba patrzeć bokiem, bo mnie trochę dzisiaj głowa boli, ale ogarnęłam
Obrazek
Zawsze można obrócić monitor
Miałem podobną propozycję dla nes_ski.
Ness, co Ty zrobiłaś tej sówce. Nie znęcam się nad zwierzętami, co najwyżej obrócę kościółek czy grotę.
Mam też dla Ciebie kilka fotek "turystycznych kotów".
Ness, co Ty zrobiłaś tej sówce. Nie znęcam się nad zwierzętami, co najwyżej obrócę kościółek czy grotę.
Mam też dla Ciebie kilka fotek "turystycznych kotów".
Ostatnio zmieniony 2018-03-08, 19:36 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Proszę bardzo! Koty zawsze! A teraz siedzę przy stacjonarnym, który jest otulony milionem moich rzeczy na biurku, więc podejrzewam, że jakbym go obróciła, to te milion rzeczy pospadałoby na podłogę . Nie. Takie rzeczy mogę robić przy laptopie albo telefonie
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.
Przed chwilą sprzed hotelu.
Wczoraj nuda, czyli plaże, groty, klify i kościółki.
Powrót z Gozo szybką łodzią przez Błękitną Lagunę.
Wczoraj nuda, czyli plaże, groty, klify i kościółki.
Powrót z Gozo szybką łodzią przez Błękitną Lagunę.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Malta bye, bye. Teraz lecimy rozprawić z mafią, może nawet z samym ojcem chrzestnym.
P.S. Przepraszam za marną jakość zdjęć, ale to ze starej komórki.
P.S. Przepraszam za marną jakość zdjęć, ale to ze starej komórki.
- telefon 110
ceper pisze:Wczorajszy spacerek na trzeźwo po Katanii, potem spiłem się niemiłosiernie dwoma piwami.
Strój do plażowania nabyłeś odpowiedni ?
https://imged.pl/bokserki-meskie-200zl- ... 19986.html
Czy dalej siejesz porutę tymi poganami ?
Odwiedziłem wczoraj obiekt "Don Corleone" - kulinarnie średnio i słono. Wynik 0:2.
Bokserek nie nabyłem. Z poganami się tu nie przyszaleje, zaś "stary" wychodzi z mody. Trza pomyśleć o Sobieskich.
Bokserek nie nabyłem. Z poganami się tu nie przyszaleje, zaś "stary" wychodzi z mody. Trza pomyśleć o Sobieskich.