Quiz Góry Świata
Platforma widokowa to najwyższe miejsce pewnej świątyni
Ostatnio zmieniony 2018-03-23, 21:59 przez gość, łącznie zmieniany 1 raz.
To ja marnuję czas na antypodach, zerkam na Cypr... w poszukiwaniu 1237 schodów.
Tiger Cave Temple, Krabi 263m, https://www.youtube.com/watch?v=amVTblFqGXo
Tiger Cave Temple, Krabi 263m, https://www.youtube.com/watch?v=amVTblFqGXo
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
W ramach cyklu świątyń górskich - skąd zrobiłem zdjęcie?
Prawie wszystko w ruinie: zamek, kościół-klasztor, cmentarz, hotel-restauracja jakby schronisko górskie. I schody.
Podobno jest i wieża widokowa (nie kojarzę). Teraz patrzę na mapę i nawet kolejka linowa jest (chyba).
Prawie wszystko w ruinie: zamek, kościół-klasztor, cmentarz, hotel-restauracja jakby schronisko górskie. I schody.
Podobno jest i wieża widokowa (nie kojarzę). Teraz patrzę na mapę i nawet kolejka linowa jest (chyba).
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
oczywiście, kliknięcie myszką wystarczy, gapa jak tego nie zauważyłam
Kotel 1435 m npm
Kotel 1435 m npm
Ostatnio zmieniony 2018-04-25, 21:49 przez gość, łącznie zmieniany 1 raz.
jezior w okolicy trochę jest, ale jak dobrze kojarzę to chyba nie tam - nie jestem pewna
Ostatnio zmieniony 2018-04-26, 21:32 przez gość, łącznie zmieniany 1 raz.
Te dwa szczyty "prześladowały" mnie przez kilka zagadek z New Zealand, teraz ni w ząb nie mogę tego dopasować...
Ale jestem dobrej myśli - poszperam
Ale jestem dobrej myśli - poszperam