Quiz Góry Świata
Wydaje mi się, że to sawanna we wschodniej Australii (okolice Queensland) lub Laos.
Potrzebuję trochę czasu na zwiedzanie świata, a ten dopiero wieczorem.
Potrzebuję trochę czasu na zwiedzanie świata, a ten dopiero wieczorem.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Raczej drzewo Jozuego, czyli strzeliłbym w Joshua Tree National Park in California.
Klienci przeszkadzają mi w jeździe po Pinto Basin Road - chcę znaleźć miejsce wykonania zdjęcia, wszak widać, że wykonane zostało przez szybę.
Edit: namierzyłem to na smartfonie po wpisaniu wujkowi "drzewa pustyni"
Klienci przeszkadzają mi w jeździe po Pinto Basin Road - chcę znaleźć miejsce wykonania zdjęcia, wszak widać, że wykonane zostało przez szybę.
Edit: namierzyłem to na smartfonie po wpisaniu wujkowi "drzewa pustyni"
Ostatnio zmieniony 2018-04-30, 12:37 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Nie wiem, czy uznać tę odpowiedź, bo nie zawiera istotnej odpowiedzi na pytanie, po jakie licho tu przylazłem?gość pisze:Wieża widokowa Štěpánka na szczycie Hvězda na wyżynie Vilémovská vrchovina Krkonošských rozsoch
Gore Bay, Cathedral Cliffs.
Ostatnio zmieniony 2018-04-30, 22:47 przez Wiolcia, łącznie zmieniany 1 raz.
Co to za miejsce?
W pobliżu znajduje się pewien przełom z cieśniawą, gdzie potok wąską szczeliną przeciska się wśród skał.
W pobliżu znajduje się pewien przełom z cieśniawą, gdzie potok wąską szczeliną przeciska się wśród skał.
Ostatnio zmieniony 2018-04-30, 23:24 przez Wiolcia, łącznie zmieniany 1 raz.