30.09.2013 Tatry Zachodnie (Jarząbczy i Starorobociański)
- Malgo Klapković
Nie słuchaj go Malgo, na zdjeciach zna się tylko tych z dowodu, szlaki zna zrywkowe a emocjonalnie to skala.
Ja Ci powiem bez wymądrzania się, że takiej wycieczki to można pozazdrościć. Piękna pogoda, piękne widoki, żyć nie umierać I obyś miała jak najwięcej takich
Ja Ci powiem bez wymądrzania się, że takiej wycieczki to można pozazdrościć. Piękna pogoda, piękne widoki, żyć nie umierać I obyś miała jak najwięcej takich
Ostatnio zmieniony 2013-10-03, 08:20 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Malgo Klapković
- Malgo Klapković
- Malgo Klapković
Jeżeli przesyłasz z dysku to powinny być takie same, bez zmian. Prawdę mówiąc nie zdarzyło mi się by cokolwiek w Picassie mi zmieniło podczas wrzucania tam zdjęć.
Jak przez G+ wrzucam to też bez zmian bo w porę się dowiedziałem o ty odhaczeniu
W sumie Picasa i G+ to prawie to samo, tzn jak na Picase wrzucisz to są na G+, i odwrotnie. Z tą różnicą, że G+ to taki Googlowski Fejsbujk
Jak przez G+ wrzucam to też bez zmian bo w porę się dowiedziałem o ty odhaczeniu
W sumie Picasa i G+ to prawie to samo, tzn jak na Picase wrzucisz to są na G+, i odwrotnie. Z tą różnicą, że G+ to taki Googlowski Fejsbujk
- Malgo Klapković
- Malgo Klapković
Malgo Klapković pisze:natomiast jak zobaczyłam ile szczegółów potrafi program wyciągnąć z cienia, to szczena mi opadła Natomiast znaleźć umiar w obróbce jest dość trudno
No właśnie Zobacz, jak Janek się świeci Zawsze mi się wydawało, że Sokół jest mistrzem w przedobrzeniu z "upiększaniem" zdjęć, ale widzę, że ma konkurencję
Pogoda do zdjęć genialna! Trasa też fajna. Myślałam, że tego dnia też było morze chmur, tak przynajmniej wyglądało na kamerkach. Może do Zachodnich to nie dotarło.