Sport
Ale mecz... Trochę szkoda mi tego Liverpoolu, no ale co ten bramkarz... Jeden zawodnik w sumie przegrał im mecz w kuriozalny sposób. Sytuacje trochę jak z jakiejś ligi okręgowej.
No, ale brameczka Garetha Bale pierwsza klasa i piękne wejście na boisko. W ogóle piłkarze, którzy cały sezon zawodzili wygrali Realowi mecz, bo Ronalndo akurat dzisiaj nic nie gra, ale swoje pod drodze do tego finału też zrobił.
No i brawo Real, za zdobycie kolejnego tytułu i potwierdzenie, kto jest najlepszym klubem w historii.
No, ale brameczka Garetha Bale pierwsza klasa i piękne wejście na boisko. W ogóle piłkarze, którzy cały sezon zawodzili wygrali Realowi mecz, bo Ronalndo akurat dzisiaj nic nie gra, ale swoje pod drodze do tego finału też zrobił.
No i brawo Real, za zdobycie kolejnego tytułu i potwierdzenie, kto jest najlepszym klubem w historii.
Ostatnio zmieniony 2018-05-26, 22:55 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
No też miałem o tym pisać, co to się porobiło, Sosnowiec w ekstraklasie.
Tychy zepsuły całą rundę jesienną, będąc prawie na spadkowej pozycji. Wiosnę mieli wyśmienitą, chyba najlepsza drużyna wiosny, ale zabrakło tych parę punktów. Nie wystarczy w jednej rundzie prezentować się rewelacyjnie, a w drugiej zaliczyć dno.
No ale za tydzień Tychy już zagrają z ekstraklasą z Sosnowca.
Tychy zepsuły całą rundę jesienną, będąc prawie na spadkowej pozycji. Wiosnę mieli wyśmienitą, chyba najlepsza drużyna wiosny, ale zabrakło tych parę punktów. Nie wystarczy w jednej rundzie prezentować się rewelacyjnie, a w drugiej zaliczyć dno.
No ale za tydzień Tychy już zagrają z ekstraklasą z Sosnowca.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
Co do tego stadionu, to przyznam szczerze, że mam sentyment do takich stadionów. Tzn. nie do trawy na trybunach. A do tego, że są o wiele bardziej otwarte i czuć, że są na świeżym powietrzu. Na tych nowych tak jakoś ciasno mi się wydaje, mniej przestrzennie i są tak obudowane między innymi przez zadaszone trybuny, że mam wrażenie, jakbym w jakiejś hali był i nie do końca mi to odpowiada. Bardziej mi się podobała ta przestrzeń i świeże powietrze.
Odpowiednią gumkę-fotkę już dobrałeś?
Czy masz problem?
A ja się zacząłem na Bale czesać
Odpowiednią gumkę-fotkę już dobrałeś?
Czy masz problem?