Mundial 2018 - komentarze :)
Eh dziwne te mecze jakieś, tak patrzę na wyniki wszystkie i prawie połowa meczy skończyła się wynikiem 1:0. Drużyna strzela bramkę, a potem za wszelką cenę chce zachować taki wynik do końca.
Ja mam dwa kufle z jakiegoś Euro, nawet nie wiem którego i to by było na tyle. Większą frajdę miałem jak byłem dzieckiem i zbierałem proporczyki drużyn, które kupowałem w górskich schroniskach.
Dzisiaj sokół idzie jak burza, chyba jakieś ruskie meldonium sobie zapodał.
Ja mam dwa kufle z jakiegoś Euro, nawet nie wiem którego i to by było na tyle. Większą frajdę miałem jak byłem dzieckiem i zbierałem proporczyki drużyn, które kupowałem w górskich schroniskach.
Dzisiaj sokół idzie jak burza, chyba jakieś ruskie meldonium sobie zapodał.
Ostatnio zmieniony 2018-06-21, 19:45 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam koszulkę z euro w Polsce. Pracowałem wtedy chwilę u sponsora, każdy pracownik dostał. I szalik chyba tej samej firmy ale to od kolegi przedstawiciela. Szalik Polski.
Ja dopiero czwarty czy piąty mecz oglądam. Póki co wczoraj mi się bardzo Iran podobał. Dziś również Australia mnie na plus zaskoczyła. No cóż dziś od południa lało, to zamiast plażowania leci tv
Ja dopiero czwarty czy piąty mecz oglądam. Póki co wczoraj mi się bardzo Iran podobał. Dziś również Australia mnie na plus zaskoczyła. No cóż dziś od południa lało, to zamiast plażowania leci tv
laynn pisze:Super Chorwaci!
Jak to kolega mi właśnie napisał. Jesteśmy lepsi, przynajmniej strzeliliśmy honorowego gola
W sumie to jesteśmy bardziej jak Chorwaci, bo prawie 3 strzeliliśmy, tak 2,5 bym im uznał. Jednego Senegalowi, jednego samym sobie, a przy jednym mieliśmy piękną asystę Krychowiaka.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 4 razy.