Mundial 2018 - komentarze :)
Ja akurat jestem w robocie w tym tygodniu, ale od soboty do końca będę mógł oglądać już wszystkie mecze, więc pewnie będą oglądał.
Póki co to dziwnie grają Ci faworyci i ciężko typować kogoś do zwycięstwa. Ale już mecze 1/8 finału zapowiadają się ciekawe. Francja - Argentyna, czy Urugwaj - Portugalia. Pomimo, że Argentyna i Francja, grają przeciętnie, ale jednak i tak ciekawe zestawienie już w tej fazie turnieju.
Póki co to dziwnie grają Ci faworyci i ciężko typować kogoś do zwycięstwa. Ale już mecze 1/8 finału zapowiadają się ciekawe. Francja - Argentyna, czy Urugwaj - Portugalia. Pomimo, że Argentyna i Francja, grają przeciętnie, ale jednak i tak ciekawe zestawienie już w tej fazie turnieju.
Ostatnio zmieniony 2018-06-27, 10:24 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja zaś od początku nastawiałem się na dobre mecze i kilka mi się podobało. W sumie naszych miałem nie oglądać, a przysiadłem w knajpie, kupiłem taką małą koszulkę na szybę auta. Dobrze, że nie zostałem na drugą połowę bo by się skończyło jak po neczu z Ekwadorem... ledwo się wtedy dowlekłem do domu. Ostatni autobus zwiał, piwo się lało strumieniami i ledwo się dowlekłem.
Fakt, że mecze oglądam raczej wieczorem jak już jesteśmy na kwaterze.
Fakt, że mecze oglądam raczej wieczorem jak już jesteśmy na kwaterze.
Z pierwszej dziesiątki rankingu FIFA odpadły Niemcy i Polska. A tak fajnie się Mundial zapowiadał … Problemy Argentyny, Brazylii …
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- sprocket73
- Kontakt:
Właśnie wróciłem z urlopu. Tak go sobie sprytnie zaplanowałem, żeby po powrocie na spokojnie oglądać mecze naszych w fazie pucharowej
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876