Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Witam kochani.
Dzisiaj wieczorem robimy oficjalną rozgrzewkę, przed naszym finałem mundialu na Potrójnej
Będzie jak co roku, na początku wakacji, ognisko na szczycie Kiczery koło Zaru (Beskid Mały).
Stali bywalcy zostają na wschód słońca.
Dla wtajemniczonych dodam, że jest to też rozgrzewka przed II edycją festiwalu NIC NIE ROBIENIA na Potrójnej
Startujemy od 18/19.
A tam są warunki do zakładania pokojów tematycznych czy będzie tylko jeden pokój? Ognisko rozumiem jest obowiązkowym punktem programu? Wiz może znów nie trzrba będzie rozpalić tylko sie dołoży gałęzi i po kłopocie
Ostatnio zmieniony 2018-07-10, 16:05 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy ktoś jest jeszcze chętny? Termin powolutku się zbliża. To już niecałe dwa miesiące. Nie wiem, jak Wy, ale ja już czuję zapach ogniska... I ranny ból głowy też.
Wstępnie (bo zależy też od pogody) sobie przygotowałem jakieś pomysły na dojście i zejście z Potrójnej..
Może ktoś chętny wspólnie podreptać?
Wejście: (jak będzie dobry czas, to można jeszcze zaliczyć Grotę Komornieckiego, może trafię... raz byłem!)
Zejście:
ewentualnie przez Jawornicę i Złotą Górkę, ale to gorsza trasa i zależy od rannego nastroju.