Quiz Schroniska
A już miałem podzielić się technikami efektywnego wyszukiwania informacji w necie, które wczoraj praktykowaliśmy z żoną. Sokole zawiodłeś mnie, bo Ty powinieneś znaleźć odpowiedź po max. 10 minutach /bez dzisiejszej podpowiedzi Sokratesa/, widocznie znacznie przesadziłem Twe zdolmości albo następuje ich regres. Bądźmy dobrej myśli...
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Glorerhütte w Wysokich Taurach (praktycznie najbliżej Großglocknera).
Ostatnio zmieniony 2016-10-03, 21:37 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
- _Sokrates_
ceper pisze:A już miałem podzielić się technikami efektywnego wyszukiwania informacji w necie, które wczoraj praktykowaliśmy z żoną.
A bierzesz pod uwagę to iż nie wszystkich musi bawić szukanie odpowiedzi na zagadki z użyciem technik Google?
ceper pisze:Glorerhütte w Wysokich Taurach
Zadajesz!
ceper pisze:(praktycznie najbliżej Großglocknera)
Bzdura. Najbliżej Wielkiego Dzwonnika jest Erzherzog-Johann-Hutte.
Wiem, że nic nie wiem.
Aż tak dużego powiększenia na mapy.cz nie robiłem(pojawia się tylko na max. zoom), ale masz rację_Sokrates_ pisze:ceper napisał/a:
(praktycznie najbliżej Großglocknera)
Bzdura. Najbliżej Wielkiego Dzwonnika jest Erzherzog-Johann-Hutte
Jestem tu dla zabawy, a jeśli gdzieś nie byłem lub Alzheimer dał już o sobie znać, to się szuka._Sokrates_ pisze:nie wszystkich musi bawić szukanie odpowiedzi na zagadki z użyciem technik Google?
Podać nazwę schroniska alpejskiego ze ślůnskim akcentem w nazwie, by Hanys się nie czepiał.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
- _Sokrates_
Kattowitzer Hutte
Ostatnio zmieniony 2016-10-03, 16:54 przez _Sokrates_, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiem, że nic nie wiem.
Dobrze zadajesz. Jest jeszcze Breslauer Hütte (na obydwa natrafiłem podczas sobotniego wyszukiwania)_Sokrates_ pisze:Kattowitzer Hutte
- _Sokrates_
- _Sokrates_
Ostatnio zmieniony 2016-10-04, 08:15 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.