sokół pisze: A pomysł, jak pomysł... Masz jakieś lepsze? Bo w sumie nigdy nie proponowałeś niczego.
jestem realistą i (podobnie jak cała reszta) wie, że czas forów górskich minął i wszystkie takie zabiegi to pudrowanie trupa. Nigdy nie byliśmy wielką społecznością, nigdy nie było tu tłumów i nie zależało mi, aby się tu zjawiły.
Z moich pomysłów dawno temu proponowałem tylko, aby zacząć sprzątać syf, bo w danym temacie pojawiało się kilkadziesiąt postów nie na temat. Pisałem, że nikomu normalnemu z zewnątrz nie będzie chciało się przebijać przez dupę Maryny aby dotrzeć do senda, więc to wszystko zleje i więcej tu nie wróci. No i dostałem odpowiedź, że na tym forum nie będzie głębokiej moderacji/cenzury itp. i taki burdel nikomu nie przeszkadza.
Więc na tym moja rola składania propozycji się skończyła. Tylko, że to było kilka lat temu, a teraz ktoś się obudził z ręką w nocniku, że trzeba by zrobić w pewnych kwestiach porządek.
sokół pisze:No i fajnie, bo na starcie poprawiłeś kilka niedociągnięć, z pewnością uda Ci się wychwycić jeszcze kilka, bo my to jesteśmy amatorka totalna, chociaż chęci mamy, to za bardzo nam nie idzie.
Poprawcie tych kilka w czeskich schroniskach na B. Śląski.