Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Robercie, należy promować ojczyznę. Bierz przykład ze mnie.
Widziałem setki kościołów, ale ten jest pierwszy z satelitami
Widziałem setki kościołów, ale ten jest pierwszy z satelitami
Ostatnio zmieniony 2017-08-14, 18:34 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
- _Sokrates_
A ja dzisiaj z rana się wybrałem jak na prawdziwego wakacyjnego turystę przystało nad Balaton pełen piaszczystych plaż i egzotyki...
Oto plaże...
Były nawet aż dwie plażowiczki...
Ale mój zoom, nie do końca je potrafił ogarnąć...
Potem pogoda zaczęła się sypać i nici z chilloutu na plaży zostały, więc zahaczyłem jeszcze o ruiny zamku Lipowiec w Babicach.
Przed wejściem na zamek, jeszcze wyszło na chwilę słońce i jakieś tam niebieskie przebłyski nieba były.
A po wyjściu już wszystko zaciągnięte na maksa.
Nawet się pokusiłem wejść na tą wieżę za 7 zł, ale tam już było wiadomo, że zaraz będzie padać. Dlatego musiałem szybko ulotnić się do domu i na szczęście nawet bardzo nie zmoknąłem. Z trzy razy pod drodze pokropiło, a lać zaczęło dopiero w Tychach.
Oto plaże...
Były nawet aż dwie plażowiczki...
Ale mój zoom, nie do końca je potrafił ogarnąć...
Potem pogoda zaczęła się sypać i nici z chilloutu na plaży zostały, więc zahaczyłem jeszcze o ruiny zamku Lipowiec w Babicach.
Przed wejściem na zamek, jeszcze wyszło na chwilę słońce i jakieś tam niebieskie przebłyski nieba były.
A po wyjściu już wszystko zaciągnięte na maksa.
Nawet się pokusiłem wejść na tą wieżę za 7 zł, ale tam już było wiadomo, że zaraz będzie padać. Dlatego musiałem szybko ulotnić się do domu i na szczęście nawet bardzo nie zmoknąłem. Z trzy razy pod drodze pokropiło, a lać zaczęło dopiero w Tychach.
Ostatnio zmieniony 2017-08-19, 18:40 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.