Wieści z gór
Zanim mnie spalicie to sie jeszcze wypowiem.
W normalnie funkcjonującym kraju takie akcje nie powinny mieć miejsca. Tak samo zresztą jak bardzo pozytywna i pożyteczna WOŚP ( z roku na rok co raz bardziej atakowana przez prawicową tłuszczę obozową ). Od tego są nasze mityczne podatki, od tego są pracownicy etatowi albo ( jak pisała Basia ) wynajęte firmy. Żyjemy w XXI wieku i to nie my, turyści, powinniśmy pracować za innych. Dbajmy o porządek po sobie - będzie w porządku.
I może kiedyś normalność spłynie na tą krainę. Znikną imunitety, kościoły nie będą wyciągać łap po nasze pieniądze, służba zdrowia będzie finansowana z budżetu a nie z naszej dobrej woli, a TPN wyda pieniądze na pracowników a nie na koszulki i imprezy dla wolontariuszy. Swoją drogą jak wolontariat to wolontariat - jedzenie niech sobie sam kupuje
W normalnie funkcjonującym kraju takie akcje nie powinny mieć miejsca. Tak samo zresztą jak bardzo pozytywna i pożyteczna WOŚP ( z roku na rok co raz bardziej atakowana przez prawicową tłuszczę obozową ). Od tego są nasze mityczne podatki, od tego są pracownicy etatowi albo ( jak pisała Basia ) wynajęte firmy. Żyjemy w XXI wieku i to nie my, turyści, powinniśmy pracować za innych. Dbajmy o porządek po sobie - będzie w porządku.
I może kiedyś normalność spłynie na tą krainę. Znikną imunitety, kościoły nie będą wyciągać łap po nasze pieniądze, służba zdrowia będzie finansowana z budżetu a nie z naszej dobrej woli, a TPN wyda pieniądze na pracowników a nie na koszulki i imprezy dla wolontariuszy. Swoją drogą jak wolontariat to wolontariat - jedzenie niech sobie sam kupuje
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- sprocket73
- Kontakt:
- sprocket73
- Kontakt:
i jeszcze żebyśmy mieli kopaczy na poziomie Brazylii... choć... no... sam nie wiem...
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
sprocket73 pisze:do listy życzeń dołożę jeszcze uczciwe Banki i Urzędy Skarbowe
No przecież pracujemy w takich
Tomasz pisze:I nie zapomnij o niezawistnym Sądownictwie
WON Manipulujący Durniu.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- sprocket73
- Kontakt:
Dobromił pisze:No przecież pracujemy w takich
No przecież wiem... oczekiwałem tylko, że potwierdzisz
SPROCKET
- sprocket73
- Kontakt:
Dobromił pisze:Chciałem też innych uświadomić.
i dokładnie taka była moja intencja
sokół pisze:Nazwijmy rzeczy po imieniu. Jesteście zatrudnieni.
Nie zgodzę się... wczoraj w pracy cały dzień pracowałem nad relacją... cieżko pracowałem
SPROCKET
Wczoraj napisałem do "rzetelnej firmy", ile znaczy dla mnie ich logo na stronach innych podmiotów, na które właśnie trzeba dodatkowo uważać. W uzasadnieniu wyliczałem/podałem jako przykład/ różne instytucje finansowe, ubezpieczeniowe, wymiar sprawiedliwości i krętaczy. Z szacunku dla Dobromiła pominąłem US, IS oraz MF ...
- Malgo Klapković