Sport
nes_ska pisze:Tylko tamci im strasznie przeszkadzali...
bo to nie byli patrioci i nie pozwolili biało-czerwonym rozwinąć swoich skrzydeł!
mirek pisze:Gdyby zagrali z reprezentacją Wyspy Wielkanocnej mieli by szansę?W końcu to tylko posągi kamienne,
na tych to byłby idealny Rasiak - co to by była za wymiana podań!
Ostatnio zmieniony 2013-11-15, 23:56 przez Pudelek, łącznie zmieniany 1 raz.
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
sokół pisze:Nie wiem, czy ktos oglądał mecz. Ja zrobiłem to ostatni raz. Szkoda czasu.
Ja do takiego wniosku doszedłem już kilka lat temu
Czytałem gdzieś taki dowcip ( choć nie wiem czy to do końca dowcip ):
"Jak najlepiej zneutralizować Lewandowskiego? Założyć mu koszulkę reprezentacji." ( nawet nie wiem, czy wczoraj grał, ale tekst dobry )
"Dziwny jest ten świat..."
- sprocket73
- Kontakt:
Grochu pisze: nawet nie wiem, czy wczoraj grał
ja przez większość drugiej połowy byłem pewny, że go zmienili, bo parę akcji ofensywnych było, a jego ani śladu...
a może nasi chcą uśpić czujność Niemców ?
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
- TataOjciec
Ja nie oglądam już od lat , wystarczy że przeczytam rano wynik(zazwyczaj taki sam)
DNO co tu dużo mówić.
Za to Kubica już drugi raz fikną koziołka, ma gość fantazję
DNO co tu dużo mówić.
Za to Kubica już drugi raz fikną koziołka, ma gość fantazję
Ostatnio zmieniony 2013-11-16, 11:50 przez TataOjciec, łącznie zmieniany 2 razy.
TataOjciec pisze:Za to Kubica już drugi raz fikną koziołka, ma gość fantazję
To fakt fantazje ma, ale mimo to się nie poddaje. Z drugiej strony jestem i tak pod wrażeniem, za to co w tym sezonie zrobił. Swoje już wygrał, a tu start dostał w nagrodę. A to jego pierwszy raz w WRC, w dodatku z jakimś innym pilotem, jak na moje oko, to w przyszłym sezonie jakby mógł w tym WRC startować już normalnie, to wypadnie i tak dużo lepiej niż Raikonen, który tam miał być gwiazdą, a szło mu kiepsko szczerze mówiąc.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.