Co ostatnio sfotografowaliśmy...
marekw pisze:Piotrek pisze:Taka ciekawostka z Beskidu Małego - zanokcica północna
Dla znawcy paproć.Pewnie gdybym zobaczył(może i spotkałem) to dla mnie zwykłe zielsko w skałach Czy to Zamczysko?
Tak Zamczysko, rośnie tam w jednej szczelinie. Jest dość niepozorna i troche z trawą się może mylić, więc w oczy nie wpada. Sam mnóstwo razy koło niej przechodziłem i jakość mi umykała, choć zazwyczaj zwracam uwagę na roślinki.
Syn dostał zadanie domowe z w-f żeby iść na spacer. To poszliśmy poplątać się w okolice Janikowej Skały. Ładna dziś pogoda.
Ostatnio zmieniony 2020-11-21, 15:52 przez Dobromił, łącznie zmieniany 1 raz.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Odwiedziłem ruiny zamku w Olsztynie. Ku memu zdziwieniu spotkałem trzy dziewice, na dodatek łatwo przystępne. Kamieniołom i Jaskinię w Kielnikach oraz Jaskinię Magazyn można sobie darować - nic moc.
Galeria zdjęć: 2020.11.21 Olsztyn - ruiny zamku i okolice
Trzy Dziewice i Owczy Garb:
Galeria zdjęć: 2020.11.21 Olsztyn - ruiny zamku i okolice
Trzy Dziewice i Owczy Garb:
Ostatnio zmieniony 2020-11-21, 23:55 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.