Co ostatnio sfotografowaliśmy...
- sprocket73
- Kontakt:
- sprocket73
- Kontakt:
Porsche jest dla takich bogaczy jak Ceper
Mnie było stać tylko na Yariskę.
Ale nie narzekam, cieszę się tym co mam.
Natomiast odnośnie tematu, czy nie jestem za stary? Otóż nie. To normalne, że facetom w moim wieku troszkę odbija i chcą po raz ostatni zasmakować młodości. Młoda kochanka, sportowy samochód, to takie typowe objawy. Ja kochanki mieć nie mogę - Ukochana zakazała. Ale na samochód się zgodziła, nawet wspomogła finansowo
Natomiast odnośnie tematu, czy nie jestem za stary? Otóż nie. To normalne, że facetom w moim wieku troszkę odbija i chcą po raz ostatni zasmakować młodości. Młoda kochanka, sportowy samochód, to takie typowe objawy. Ja kochanki mieć nie mogę - Ukochana zakazała. Ale na samochód się zgodziła, nawet wspomogła finansowo
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
sprocket73 pisze:Porsche jest dla takich bogaczy jak Ceper
Żeby nie było, ja żartowałem
Rozumiem, w takim razie czekam na ten moment i mam nadzieję że moja żona będzie równie wyrozumiała co twoja, a może nawet bardziej
Bardzo ładne autko i tu cytat z filmu - " dlaczego jechał pan tak szybko ?"
"Jechałem szybko, gdyż lubię zapierdalać "
No, tak że jedź ostrożnie i patrz na drogę, a nie na ... Boki
Ostatnio zmieniony 2021-09-22, 05:37 przez Adrian, łącznie zmieniany 2 razy.
- sprocket73
- Kontakt:
Adrian pisze:mam nadzieję że moja żona będzie równie wyrozumiała co twoja, a może nawet bardziej
Ale czemu miałaby być jeszcze bardziej? Z powodu że masz więcej siwych włosów? Czy fajniejszą żonę
Dobromił pisze:Najważniejsza w aucie jest wygoda pasażera.
No to w moim mogę wozić jednego w miarę normalnie
SPROCKET
- sprocket73
- Kontakt:
Właśnie się zorientowałem, że samochód kupiłem na ul. Beskidzkiej. (ramka na rejestrację)
Znaczy, że będzie nim można w góry jeździć
Znaczy, że będzie nim można w góry jeździć
SPROCKET