Mnie się na Bystrą udało od razu. I nawet z Dobromiłem zdaje się mieliśmy okazję szczytować.
No, chyba że to jakaś inna Bystra, bo ze zdjęcia Sprocketa wygląda jak kataklizm pod K2
Nasz Team
Piotrek pisze:Mnie się na Bystrą udało od razu. I nawet z Dobromiłem zdaje się mieliśmy okazję szczytować.
No, chyba że to jakaś inna Bystra, bo ze zdjęcia Sprocketa wygląda jak kataklizm pod K2
To było weście przez tą nudną jak program nacjonalistyczny Dolinę Kamienną. Byliśmy wtedy młodzi - pierwsza dekada XXI wieku.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Z Kamienistej zazwyczaj idzie się przez Błyszcza
Aaaaa !!! Na zdjęciu jest troje pracowników Domu Dobroci !!!
P.s. Do tej pory mam tę koszulkę i spodnie.
Aaaaa !!! Na zdjęciu jest troje pracowników Domu Dobroci !!!
Ostatnio zmieniony 2020-04-24, 15:05 przez Dobromił, łącznie zmieniany 1 raz.
sprocket73 pisze:Raczej chodziło o przebój disco-polo Chłop z Mazur
Raczej tak, chociaż bez zamiaru nawiązywania do czegokolwiek. Z disco polo jestem niestety mocno osłuchany, a to z racji hobby mojej żony. Jej największą miłością są konie, a przynajmniej w naszym rejonie, wszelkie zawody jeździeckie i imprezy w stajniach to 90% disco polo. Przywykłem. Moje klimaty to raczej rock.
Mnie z gór raczej nic nie wyleczy. Trasę do Wołowca od Gaborowej przeszliśmy. Za Jarząbczym dostałem udaru (nakrycie głowy zostało w busie, cały dzień pełna lampa). Dwie godziny leżenia w cieniu i dałem radę, chociaż zastanawialiśmy się nad wezwaniem TOPR, ale duma wygrała:P
Ostatnio zmieniony 2020-04-24, 17:05 przez Kaszub, łącznie zmieniany 1 raz.
Żeby nie było, że z tym zespołem coś ściemniam. Był taki i nawet przyjemnie się słucha (choć bez tłumaczenia tekstów co są we wkładce do płyty ni hu hu....)
http://odroda.kaszubia.com/03-10/aa_kutin.htm
Po tym poznał bym Cię nawet w dzikim tłumie pod Tatrami. Na Sylwestrze z dwójką
Dobromił pisze:
Po tym poznał bym Cię nawet w dzikim tłumie pod Tatrami. Na Sylwestrze z dwójką
Dla Zenka zrobię wiele.
P.s. Rzuć okiem i uchem na nowy Trivium.
P.s. Rzuć okiem i uchem na nowy Trivium.
Ostatnio zmieniony 2020-04-24, 20:41 przez Dobromił, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotrek pisze:Żeby nie było, że z tym zespołem coś ściemniam. Był taki i nawet przyjemnie się słucha (choć bez tłumaczenia tekstów co są we wkładce do płyty ni hu hu....)
Nawet sobie go wygooglałem. Wstyd, ale wcześniej o nim nie słyszałem. Odnośnie kaszubskiego, to sporo rozumiem, ale nie mówię.