Pieniądze szczęścia nie dają...
- sprocket73
- Kontakt:
sprockecie, właśnie tego się obawiałem, że gdyby przed Tobą stanęło nago będące w potrzebie urocze dziewczę młode z Azji, to zapytałbyś właśnie tak.sprocket73 pisze:aha... i co z nimi?
Samarytaninie, każdy ma swe 5 minut w życiu. Jeśli je prześpi, to pociąg odjedzie. Carpe diem.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
- sprocket73
- Kontakt:
Znów sprockecie tkwisz w błędzie. To pociąg relacji Katowice - Bohumín miał opóźnienie, a w nim mój Skarbuś ze Skarbem. Nie marnowałem pogan, więc adorowałem obie zarazem im pomagając w potrzebie. Dzięki temu sokół uniknął mobbingu
P. S. Szolini nic z tego nie skuma i to będzie dramat.
P. S. Szolini nic z tego nie skuma i to będzie dramat.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
- telefon 110
- Tępy dyszel
Widziałem tu post cepra z wczorajszą datą.
Post był ale się ,,zmył"
ceper - powyższe dlatego, że w końcu doszedłeś do (słusznego) wniosku, że lepiej nie chwalić się oddawaniem swojego majątku, gdzie bank Ci go sukcesywnie pomniejsza ?
Nawet laik wie, że banki to ostatnie miejsce do oszczędzania pieniędzy.
Już lepszy ogródek - bez opłat i bez prowizji.
Swoją drogą - czy na Zachodzie też jest tak, że banki każą....płacić za to, że....przynosi im się pieniądze ?
Post był ale się ,,zmył"
ceper - powyższe dlatego, że w końcu doszedłeś do (słusznego) wniosku, że lepiej nie chwalić się oddawaniem swojego majątku, gdzie bank Ci go sukcesywnie pomniejsza ?
Nawet laik wie, że banki to ostatnie miejsce do oszczędzania pieniędzy.
Już lepszy ogródek - bez opłat i bez prowizji.
Swoją drogą - czy na Zachodzie też jest tak, że banki każą....płacić za to, że....przynosi im się pieniądze ?
Sprawdzam swymi metodami, czy adresat się z nim zapoznał i fru...
Przecież innych nie interesują podobne rzeczy, więc nie będę zaśmiecał.
Usługa przechowania kosztuje, w ogródku kret ci zeżre lub sąsiad wykopie. Nikt mi łapówek nie chce dawać, szarej strefy nie prowadzę, więc mam tylko oficjalnie zarobione grosiki.
Przecież innych nie interesują podobne rzeczy, więc nie będę zaśmiecał.
Usługa przechowania kosztuje, w ogródku kret ci zeżre lub sąsiad wykopie. Nikt mi łapówek nie chce dawać, szarej strefy nie prowadzę, więc mam tylko oficjalnie zarobione grosiki.
Edit: Co można zrobić z Chrobrym?
Co radzicie, bo nie tylko te pieniądze szczęścia mi nie dają?
Ostatnio zmieniony 2019-07-15, 13:51 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
Ceper, wpłać na serwer GBG, dzięki temu US Cię nie ruszy.
zbiorka-na-oplacenie-serweru-i-domeny-gbg-vt4633.htm
zbiorka-na-oplacenie-serweru-i-domeny-gbg-vt4633.htm
Ostatnio zmieniony 2019-07-14, 09:24 przez sprocket73, łącznie zmieniany 1 raz.
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
Biedny nasz mistrz, już mu nie wypłacą kokosów za darmowy wypoczynek - https://natemat.pl/285513,upadlo-biuro- ... ym-stracil
Biuro podróży już usunęło wiele promocyjnych stron, które wujek nadal widzi - https://www.google.com/search?q=ma%C5%8 ... +neckerman
Ach Ci celebryci to mają szacunek do siebie, bo 200k to za mało za udział w jury "Czaru par" - TVP czuje misję (czy ktoś poza mną opłaca abonament?) - https://www.se.pl/wiadomosci/gwiazdy/to ... -8YvH.html
Biuro podróży już usunęło wiele promocyjnych stron, które wujek nadal widzi - https://www.google.com/search?q=ma%C5%8 ... +neckerman
Ach Ci celebryci to mają szacunek do siebie, bo 200k to za mało za udział w jury "Czaru par" - TVP czuje misję (czy ktoś poza mną opłaca abonament?) - https://www.se.pl/wiadomosci/gwiazdy/to ... -8YvH.html
ceper pisze:Ach Ci celebryci to mają szacunek do siebie, bo 200k to za mało za udział w jury "Czaru par"
aż dziwne, że Ciebie nie zaprosili...
Ostatnio zmieniony 2019-09-26, 12:00 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
Panie i Panowie - nadchodzi kryzys. W mediach już pisano o gospodarczej stagnacji w Niemczech, nie wierzyłem im do dziś, bo zamykam kolejny miesiąc o mizernych przychodach, zaś różnica przychodów - zakupów (tzw. dochód) to 2-3 kilo. Dobrze, że opłaciłem ZUS w lutym za cały rok z góry, bo musiałbym iść na bazar po wór cebuli i kartofli. Lubię postne zimnioki.
Nadchodzą złe czasy - co robić? Chyba pójdę na wybory i oddam cenny głos na ugrupowanie z programem BAT+...
Nadchodzą złe czasy - co robić? Chyba pójdę na wybory i oddam cenny głos na ugrupowanie z programem BAT+...