Na Lubań ze wsi Kluszkowce
- W cieniu Gór
- Kontakt:
Na Lubań ze wsi Kluszkowce
Wykorzystując piękną pogodę, wybraliśmy się w sobotę w Gorce. Fotorelacja z wejścia na Lubań
Z górskimi pozdrowieniami, “W cieniu Gór”!!
Z górskimi pozdrowieniami, “W cieniu Gór”!!
http://wcieniugor.pl
Blog poświęcony wszystkiemu temu, co związane jest z GÓRAMI.
Blog poświęcony wszystkiemu temu, co związane jest z GÓRAMI.
Ja byłem tam w niedzielę, więc o dzień się minęliśmy. Wchodziłem zielonym z Ochotnicy Dolnej, schodziłem niebieskim koło Wdżaru. Chyba też nie najgorzej mi poszło, pomimo morderczego podejścia tym zielonym, wg mapy miało być 2:50 h, na dole coś pisało chyba z 2:30 h, a wgramoliłem się tam w 1:40 h. Piękna górka, w sumie drugi raz byłem, bo kiedyś zimą też tam byłem, ale wtedy kompletnie nic nie zobaczyłem, wtedy nawet wieży nie było, ale i tak by w niczym nie pomogła.
laynn pisze:Jeszcze w takim razie mam 9 lat
Ale ja nie liczę od "przymierzania się", tylko od zrobienia pierwszego kawałka. Najpierw latałam na odcinku Krościnko-Lubań. Wielokrotnie. Potem parę razy Runek - Lubań. I wreszcie ostatnim rzutem zrobiłam Knurowską - Runek, tylko raz.
Ten schemat poddaję pod rozwagę, możesz wykorzystać nie roszczę sobie praw autorskich.
Ostatnio zmieniony 2019-05-23, 09:52 przez dakOta, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze trzeba iść. Jak się nie ma gdzie - tym bardziej.
Vision pisze:laynn pisze:A ja jednak od przymierzania się. Taki typ
Ale po co? Gorce są przecież przereklamowane...
A co Pan poleca ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu